招生院校:暨南大学 | 华南理工大学 | 仲恺农业工程学院

英语

当前位置:首页 > 成人高考 > 备考真题 > 英语

2021年成考高起点《英语》复习模拟试题及答案二十一

单选题
点击查看答案31.B 32.D 33.B 34.A 35.C 36.B 37.D 38.A 39.C 40.B 41.A 42.D 43.A 44.C 45.D 46.A 47.B 48.A 49.D 50.C

【导语】中国教育在线成人高考频道根据《全国各类成人高等学校招生复习考试大纲》收集整理了2021成考高起点《英语》模拟试题以供广大考生参考,具体如下:

成人高考有疑问、不知道如何选择主考院校及专业、不清楚成考当地政策,点击立即了解》》

2021年成考高起点《英语》复习模拟试题及答案二十一

点击查看:2021年成考高起点《英语》复习模拟试题及答案汇总

通读下面的短文,掌握其大意。从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的最佳选择,并把它前面的大写字母填入左边括号里。

If we were asked exactly what we were doing a year ago, we should probably have to say that we could not remember. But if we had kept a book and written in it an account of _31_ each day, we should be able to give an answer _32_ the question.

It is the same in the history. _33_ have been forgotten because we do not have any written account of them. Sometimes men _34_ a record of the important happenings in _35_ country, _36_ often it was destroyed by fire or in a war. Sometimes there was never any written record at all because the people _37_ did not know how to write. For example, we know _38_ the people who lived in China 4,000 years ago, because they could write and _39_ written records for these who live _40_ them. But we know _41_ nothing about the people who lived even 200 years ago in Central Africa, because they _42_.

Sometimes, of course, even if the people cannot write, they may know something of the past. They have learned about it from _43_ people, and often songs and dances and stories have been made about the most important happenings, and these have been sung and acted and told _44_ many generations (後代)。 Most people are proud to tell _45_ their fathers did in the past. This we may call “remembered history”。 _46_ has now been written down. It is not so exact _47_ so valuable to us _48_ written history is, because words are much more easily _49_ when used again and again in speech than copied in writing. But _50_ no written records, such spoken stories are often very helpful.

( )31.A. what to do B. what we did C. how to do D. how we did

( )32.A. for B. in C. on D. to

( )33.A. all things B. Many things C. More D. Much

( )34.A. did keep B. should keep C. would keep D. were keeping

( )35.A. our B. your C. their D. his

( )36.A. still B. but C. even D. or

( )37.A. when and where B. of when and where

C. that time and place D. of that time and place

( )38.A. a good deal about B. a lot of about

C. many D. much

( )39.A. left B. gave C. leave D. send

( )40.A. before B. after C. later D. for

( )41.A. almost B. most C. at most D. mostly

( )42.A. have not learned to write B. have learned to write

C. had learned how to write D. had not learned to write

( )43.A. older B. the oldest C. outside D. most

( )44.A. by B. about C. for D. within

( )45.A. how B. which C. that D. what

( )46.A. Some of it B. Some of them C. All of it D. Many of them

( )47.A. and B. or C. yet D. even

( )48.A. as B. that C. such D. so

( )49.A. moved B. forgotten C. recited D. changed

( )50.A. where B. there

C. where there are D. where they are

成人高考有疑问、不知道如何选择主考院校及专业、不清楚成考当地政策,点击立即了解》》

文章评论

表情

共 0 条评论,查看全部
  • 这篇文章还没有收到评论,赶紧来抢沙发吧~